
Модератор круглого столу – Капустян Антоніна Іванівна, д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)
СПІКЕРИ
1. |
Гіска Володимир Яковлевич – начальникУправліннябезпечностіхарчовихпродуктівтаветеринарноїмедициниГоловногоуправлінняДержпродспоживслужби в Одеськійобласті, (м. Одеса)
|
2. | Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQSGmbH (DeutscheGesellschaftzurZertifizierungvonManagementsystemen), (м. Київ)
Тема доповіді: Про що ми забуваємо при аналізуванні небезпечних чинників в НАССР?
|
3. | Янчик Марія Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ, Експерт з якості та безпечності продукції національного телебачення, (м. Київ)
Тема доповіді: «Сучасне законодавство у сфері безпечності харчової продукції»
|
4. | Митник Дмитро Анатолійович – менеджер з регіонального розвитку (харчове направлення), аудитор систем менеджменту якості ТОВ «Бюро Верітас Україна», (м. Одеса)
Тема доповіді: «Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації» Консультант – Соколов Іван Георгієвич – директор департаменту навчання, провідний аудитор систем менеджменту якості, харчової безпеки, екології, охорони праці, енергоменеджменту
|
5. | Литвиненко Світлана Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)
Тема доповіді: «Порядок сертифікації систем менеджменту на відповідність стандарту ISO 22000»
|
6. | Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)
Тема доповіді: «Нормативно-правові аспекти виробництва та сертифікації харчової продукції Халяль та Кошер»
|
7. |
Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)
Тема доповіді: «Функціональні продукти та інгредієнти в Україні» |
Результат:



