СКОРО цікавий та корисний захід для фахівців харчової галузі, організатором якого є кафедра Харчової хімії та експертизи

Програма круглого столу

«Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації»,

що відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2021»

23 вересня 2021 року о 14.00

місце проведення

Одеський національний технологічний університет

(Одеська національна академія харчових технологій)

вул. Канатна, 112, оф. А -234

!!! проведення круглого столу планується у змішаному режимі (offline та online у форматі Zoom)

 

Модератор круглого столуКапустян Антоніна Іванівна, д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)

СПІКЕРИ

1.

Гіска Володимир ЯковлевичначальникУправліннябезпечностіхарчовихпродуктівтаветеринарноїмедициниГоловногоуправлінняДержпродспоживслужби в Одеськійобласті, (м. Одеса)

 

 

2. Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQSGmbH (DeutscheGesellschaftzurZertifizierungvonManagementsystemen), (м. Київ)

 

Тема доповіді: Про що ми забуваємо при аналізуванні небезпечних чинників в НАССР?

 

3. Янчик Марія Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ, Експерт з якості та безпечності продукції національного телебачення, (м. Київ)

 

Тема доповіді: «Сучасне законодавство у сфері безпечності харчової продукції»

 

4. Митник Дмитро Анатолійович – менеджер з регіонального розвитку (харчове направлення), аудитор систем менеджменту якості ТОВ «Бюро Верітас Україна», (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації»

КонсультантСоколов Іван Георгієвич – директор департаменту навчання, провідний аудитор систем менеджменту якості, харчової безпеки, екології, охорони праці, енергоменеджменту

 

5. Литвиненко Світлана Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Порядок сертифікації систем менеджменту на відповідність стандарту ISO 22000»

 

6. Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)

 

Тема доповіді: «Нормативно-правові аспекти виробництва та сертифікації харчової продукції Халяль та Кошер»

 

7.

Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Функціональні продукти та інгредієнти в Україні»

 

Реєстрація слухачів та учасників за посиланням https://forms.gle/9EAVpQTh43uHHrLbA

або за телефоном +38 063 816 20 64, Кристина Ігорівна

Email: shapkinak@gmail.com

Шановні учасники, можливе обговорення будь-яких гарячих тем з безпечності харчової продукції.

Готуйте питання!!!