Міжнародна робота

Кафедра «Харчової хімії та експертизи» орієнтована на розвиток відносин із зарубіжними вищими навчальними закладами та іншими організаціями з метою вивчення і використання міжнародного досвіду підготовки фахівців з технологічної експертизи, моніторингу останніх світових тенденцій у сфері якості та безпечності харчових продуктів.

Викладачі кафедри приймають активну участь у міжнародних стажуваннях, конференціях, проектах.

У 2019 році:

  • Професор Черно Н.К. та доцент Озоліна С.О. приймали участь у International Conference “Science Achievements” Czech Republic, 5 April, 2019, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv.
  • Доцент Малинка О.В. приймала участь у Proceedings XV International Conference «Strategy of Quality in Industry and Education» 3-6 June, 2019, Varna, Bulgari.

Доцент Малинка О.В., доц. Антіпіна О.О., доц. Науменко К.І., доц. Гураль Л.С. та доц. Лівенцова О.О. отримали диплом за участь у виставковому центрі ACCO International (м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б) в рамках XІІ Міжнародної виставки LABComplEX «Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-Tech», 26 вересня 2019.

виставка в киев

У період з вересня 2019 р. пройшли міжнародну практику студенти, які навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції » на ТОВ «Профітім» (Німеччина), договір № 267/17-07 від 02.02.17 р.

профитим

У 2020 році:

 Приймали участь у міжнародних конференціях:

  • Професор Черно Н.К., доцент Капустян А.І. та доц. Науменко К. І. приймали участь у 7th International scientific and practical conference “Perspectives of world science and education” 25-27March, 2020,  CPN Publishing Group, Osaka, Japan.
  • Доцент Озоліна С. О. та доц. Антіпіна О. О. приймали участь у The 5th International scientific and practical conference 9- 11 December, 2020. Cognum Publishing House, London, United Kingdom.
  • Професор Бельтюкова С.В. та доцент Лівенцова О.О. приймали участь у VIII International scientific practical conference “Modern problems in science” 9-12 November, 2020, Prague, Czech Republic.

Доцент Науменко К.І. пройшла онлайн-стажування на базі Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie “New and innovative teaching methods” 14 вересня – 09 жовтня  2020 року (120 годин).

Без названия

Студенти приймали участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт  «Black Sea Science», 2020, ОНАХТ, Одеса

Крижановская

У період з лютого 2020 р. пройшли міжнародну практику студенти, які навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції » на ТОВ «Профітім» (Німеччина), СВО “Бакалавр” та СВО “Магістр” договір № 267/17-07 від 02.02.17 р.

профитим 20

У 2021 році

Приймали участь у міжнародних конференціях:

  • Професор Черно Н.К., доцент Озоліна С.О. та жоц. Гураль Л.С. приймали участь у  XVII International Science Conference «Development of science: trends, innovations problems and prospects», 01 – 02 April, 2021, Amsterdam, Netherlands.
  • Cherno N.K., Naumenko K.І., Ershova K.S. приймали участь у Scientific Collection «InterConf», (48): with the Proceedings of the 8th International Scientific and Practical Conference «Challenges in Science of Nowadays», April 4-5, 2021. Washington, USA
  • Степанова А.А. приймали участь у Международная научно-практическая конференция “EUROPEAN SCIENTIFIC DISCUSSIONS”, March 28-30, Rome, Italy.
  • Професор Бельтюкова С.В. та доцент Лівенцова О.О. приймали участь у The 8 th International scientific and practical conference “The world of science an innovation” 10-12 March, 2021, Cognum Publishing House, London, United Kingdom.
  • Beltukova S., Liventsova O. приймали участь у The V International Science Conference “Theoretical and scientific bases of development of  scientific thought” , February 16-19, 2021. Rome, Italy.

Доцент Капустян А.І., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І. та ст. викладач Степанова Г.О. на протязі 2021 року приймали участь у наступних вебінарах і скайп-лекціях:

  • ASKFOOD-webinar: “Food Safety culture development: best practices for a more sustainable food system”, 5 February 2021

фф

 

  • до Дня обізнаності про COST для дослідницьких спільнот країн ближнього сусідства (COST Near Neighbour Countries – NNC) 11 March
  • EFFoST Training seminar: Transition towards sustainable food systems: Needs and possibilities to act, 28 May 2021

https://www.effost.org/members/effost+working+groups/wg+sustainable+food/seminar+series/wgsustainability_seminar+1/default.aspx

  • EFFoST Seminar – Sustainability assessment of the food chain, 22 October 2021

цц

https://www.effost.org/members/effost+working+groups/wg+sustainable+food/seminar+series/wgsustainability_seminar+5/default.aspx

  • Bебінар можливості стажування у Словакії (на анг мові) 06.10.2021. «Scholarship Stays in Slovakia (Study & Research)”

Зав. кафедрою Капустян А.І. отримала грант на витратні матеріали та обладнання лабораторії кафедри Харчової хімії та експертизи.  The US-Ukraine Foundation Biotech, April 2021.

Scan_20210526_172341 (1)

Доцент Гураль Л.С. як керівник та студент 4 курсу за СВО «Бакалавр» факультету ТтаТХіПБ Найдьонов О. Ю.приймали участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт  «Black Sea Science», 2021, ОНАХТ, Одеса

найденов

У період з січня 2021 р. студенти проходили міжнародну практику, які навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції » на ТОВ «Профітім» (Німеччина), СВО “Бакалавр” та СВО “Магістр” договір № 267/17-07 від 02.02.17 р.

проф 201

У 2022 році:

 Приймали участь у конференціях:

  • Доцент Озоліна С. О. та доц. Антіпіна О. О. приймали участь у Science, innovations and education: problems and prospects. Proceedings of the 7th International scientific and practical conference 9-11 February,  2022, CPN Publishing Group. Tokyo, Japan.
  • Доцент Озоліна С. О. та доц. Антіпіна О. О. International Conference on Modern Technologies in Food Industry, 20-22 October, Chisinau, Republic of Moldova.
  • Професор Черно Н.К., доц. Капустян А.І., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І.  приймали участь у “Innovative Development of Food, Light and Hospitality Industry” dedicated to 65 th Anniversary of Almaty Technological University, 21October,  2022, Almaty.

Доцент Капустян А.І., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І. та ст. викладач Степанова Г.О. на протязі 2022 року приймали участь у наступних вебінарах і презентаціях:

  • FoodFactory-4-Us 2021/22 Final Conference «Supporting and developming short food supply chains», January 2022

https://www.iseki-food.net/ff4us-2021

1

  • ISEKI FOOD-webinar: «Novel foods based on new ingredients, materials and processes”, 21 February 2022

https://www.youtube.com/watch?v=uTqsqRt5snA

2

  •  The Copenhagen ONCA – Optimal Nutrition Care of All – Conference, 16-17 /05/2022, on-line

https://european-nutrition.org/wp-content/uploads/2022/05/ONCA-Conference-Copenhagen_Programme_xs.pdf

3

  • COST – webinar «Нow to present your research with effect», 31.10.2022

https://www.cost.eu/events/

4

Analyses and Participation in a news of  COST Action, COST Innovators Grant (CIGs will be starting their activities from 01/11/2022)

https://www.cost.eu/cost-actions/what-are-cost-actions/

Доцент Капустян А.І. прийняла участь у проекті Erasmus+ «МОБІЛЬНИЙ ПЕРСОНАЛ ДЛЯ НАВЧАННЯ між ПРОГРАМАМИ та КРАЇНАМИ-ПАРТНЕРАМИ»  STAFF MOBILITY FOR TEACHING between PROGRAMME and PARTNER COUNTRIES, project 2020-1-PL01-KA107-081161, KA107-STA/8/2022/incoming UK from 07.11.2022 to 11.11.2022 : Poznań University of Life Sciences

5

Доцент Капустян А.І. як керівник та студент 2 курсу магістратури фак-ту ТтаТХПі ПБ Сіротюк О. посіли ІІ місце за напрямом «Харчова наука і  технології» у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт  «Black Sea Science», 2022, ОНАХТ, Одеса

Сиротюк

У період з січня 2022 по квітень 2022 рр. пройшли міжнародну практику студенти, які навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції » на ТОВ «Профітім» (Німеччина), договір №57-2022/03 від 03.02.2022

проф22