Малинка Олена Валентинівна

DSC_0428

Малинка Олена Валентинівна

Доцент кафедри, к. х. н.

Google Scholar: http://scholar.google.com.ua/citations?user=bTIbp54AAAAJ&hl=ru

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8894-6575

Publons:  https://www.webofscience.com/wos/author/record/1715828

SCOPUS: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=6508358862

E-mail: onahtan@ukr.net

У 1982 році закінчила Одеський державний університет ім. І.І. Мечнікова, спец. «Хімія. Аналітична хімія», кваліфікація – Хімік, викладач хімії.

кандидат хімічних наук, 02.00.02 – Аналітична хімія. Тема дисертації: «Люминесцентное определение самария и европия с использованием их комплексов с диазакраун-єфирами и β –дикетонами».

Науковий здобуток Малинки О.В. становить 190 наукових  праць, серед яких підручник «Основи хімії та методи аналізу харчової продукції», а також  7 патентів України на корисну модель, індекс Хірша Малинки О.В. дорівнює 5.

Викладає наступні дисципліни: «Загальна та неорганічна хімія», «Аналітична хімія» (СВО бакалавр, спеціальність 181-харчові технології), «Експертиза харчових продуктів» (СВО магістр, спеціальність 181-харчові технології; ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»), є керівником курсових робіт з дисциплін «Управління якістю та безпечністю харчової продукції», «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції», «Експертиза харчових продуктів»; керівник дипломних робіт СВО бакалавр та магістр ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Стажування:

 З 15.02.21 по 15.02.21р.  ТОВ ГОРМОЛЗАВОД №1, м. Одеса Загальний обсяг стажування становить 180 академічних годин (6 кредитів ЄКТС). Тема: “Застосування фізико-хімічних методів дослідження для аналізу якості та безпеки молочної продукції в умовах ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД №1»”.

З 25.11.2021 по 28.03.2022 р. ТОВ «Котекна Україна Лімітед». Загальний обсяг стажування  становить 180  академічних годин (6 кредитів ECTS).  Тема: “Використання сучасних аналітичних методів встановлення хімічного складу харчових продуктів та міжнародних процедур моніторингу їх якості та безпечності”.

Сфера наукових інтересів: аналітична хімія; спектроскопія комплексних сполук іонів лантанідів, інструментальні методи наукових дослідженьекспертиза харчових продуктів.