ОПП 2021
Розроблено проєктною групою факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу:
- Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми): Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
- Член проєктної групи: Капустян Антоніна Іванівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
- Член проєктної групи: Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних
наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ. - Член проєктної групи: Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних
наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ. - Член проєктної групи: Железняк Ганна, здобувач СВО «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 3-й рік навчання, ОНТУ.
- Член проєктної групи: Ольховський Іван Романович, провідний фахівець відділу безпечності харчових продуктів та кормів Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Головного управління Держпродспоживслужби в Одеський області, м. Одеса.
До роботи над освітньою програмою були залучені:
Зовнішній стейкхолдер 1: Литвиненко Тетяна Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 2: Гафткович Анна Валеріївна, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 3: Гречана Олена Сергіївна, інженер з якості, ТОВ «Гормолзавод», м. Одеса.