Освітні компоненти СВО “Магістр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 1 “ДІЛОВА ТА ПРОФЕСІЙНА МОВА”

ОК 2 “ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ”

ОК 3 “МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСДІДЖЕНЬ”

ОК 4  “ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З КР”

ОК 5 “СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ХАРЧОВОЮ БЕЗПЕКОЮ”

ОК 6 “ТЕХНОЛОГІЯ НОВІТНІХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ”

ОК 7 “ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ З КР”

ОК 8 “НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА”

ОК 9 “ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА”

ОК 10 “ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА”

ОК 11 “АТЕСТАЦІЯ: ПІДГОТОВКА ТА ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ МАГІСТРА”

Кваліфікаційна робота магістра є завершальним етапом виконання студентом навчального плану підготовки магістра і є самостійно виконаним проектом, що базується на результатах наукових досліджень, проведених студентом особисто на підставі вивчення фундаментальних, гуманітарних, професійно-спрямованих дисциплін та виконання виробничої та дослідницької програми практик. 

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт магістрів [Електронний ресурс] : для студентів спец. 181 “Харчові технології”, галузі знань 18 “Виробництво та технології”, ступеня вищої освіти магістр за освітньою програмою “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” ден. і заоч. форми навчання / К. І. Науменко, А. І. Капустян, Л. С. Гураль, Н. К. Черно ; відп. за вип. А. І. Капустян ; Каф. харчової хімії та експертизи. — Одеса : ОНТУ, 2022. — 45 с.

Вибіркові освітні компоненти

ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

 

№ з/п Назва освітнього компоненту Кількість кредитів ЄКТС
 

Семестр 1 (необхідно вибрати 9 кредитів)

1 Охорона праці та цивільний захист в галузі 3,0
2 Дисципліни з іншої ОП* 3,0
3 Інструментальні методи наукових досліджень 3,0
4 Хімічний склад харчової сировини та продуктів харчування 3,0
5 Біологічно активні речовини у харчових технологіях 3,0
6 Комплексна практика 9,0

Семестр 2 (необхідно вибрати 14 кредитів)

7 Акредитація випробувальних лабораторій та сертифікація випробувань 4,0
8 Безпека крафтової та нішевої харчової продукції 4,0
9 Дослідницький практикум 10,0
10 Дослідницький практикум 5,0
11 Токсиканти продовольчої сировини та харчової продукції 5,0
12 Комплексна практика 14,0