Освітні компоненти для інших ОП

ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ»,  спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”

ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» спеціальность 204 «Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва», ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ»  cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси

ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”

ОК “ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ” спеціальність 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси

ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування”