Круглий стіл

«Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації» в рамках
Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» відбувся!!!✅

Модератор круглого столу – Капустян Антоніна Іванівна, д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)

СПІКЕРИ

1.

Гіска Володимир Яковлевич – начальникУправліннябезпечностіхарчовихпродуктівтаветеринарноїмедициниГоловногоуправлінняДержпродспоживслужби в Одеськійобласті, (м. Одеса)

 

 

2. Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQSGmbH (DeutscheGesellschaftzurZertifizierungvonManagementsystemen), (м. Київ)

 

Тема доповіді: Про що ми забуваємо при аналізуванні небезпечних чинників в НАССР?

 

3. Янчик Марія Володимирівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ, Експерт з якості та безпечності продукції національного телебачення, (м. Київ)

 

Тема доповіді«Сучасне законодавство у сфері безпечності харчової продукції»

 

4. Митник Дмитро Анатолійович – менеджер з регіонального розвитку (харчове направлення), аудитор систем менеджменту якості ТОВ «Бюро Верітас Україна», (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації»

Консультант – Соколов Іван Георгієвич – директор департаменту навчання, провідний аудитор систем менеджменту якості, харчової безпеки, екології, охорони праці, енергоменеджменту

 

5. Литвиненко Світлана Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Порядок сертифікації систем менеджменту на відповідність стандарту ISO 22000»

 

6. Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)

 

Тема доповіді: «Нормативно-правові аспекти виробництва та сертифікації харчової продукції Халяль та Кошер»

 

7.

Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), (м. Одеса)

 

Тема доповіді: «Функціональні продукти та інгредієнти в Україні»

Результат:

✅7 спікерів виступили із актуальними доповідями для харчової галузі
✅ у роботі заходу брали участь близько 100 учасників, включаючи представників галузевого державного контролю, освіти, органів сертифікації, виробників та студентів.
✅оброворення болючих та спірних питань для виробників харчової галузі за тематикою заходу
✅обговорення горизонтів для працевлаштування студетів та актуальності спеціальності “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”
Одеського національного технологічного університету
(Одеська національна академія харчових технологій)
🤗🎆 Дякую усім причетним)))
242694407_1433259030407634_5398037802655491619_n242766642_1433259553740915_7382041897108661576_n242954575_1433259217074282_3253327323301412537_n242726648_1433259350407602_4628683267180794346_n242669577_1433259077074296_3868933180384060122_n242520601_1433259423740928_4002825591543190232_n243348127_1433259133740957_7847412030483875040_n242575774_1433259510407586_3958529036172465977_n