Запрошуємо до участі усіх бажаючих та не байдужих до пропонованої тематики

Круглий стіл

«Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі»
відбудеться 28 вересня 2023 року о 14.00 в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023»

місце проведення
Одеський національний технологічний університет
вул. Канатна, 112, ауд. А -234

проведення круглого столу планується у змішаному режимі
(offline та online у форматі Zoom)


Будемо раді поспілкуватися в стінах Одеського національного технологічного університету
Тематики круглого столу

Функціонування операторів ринку у воєнний час: виклики та ризики

Огляд останніх змін у харчовому законодавстві

Особливості сертифікації Rainforest Alliance та Fair Trade

Недооцінені небезпечні чиннки: нано- та мікропластик

різне


Спікери круглого столу

Веремеєнко Владислав Вікторович, голова правління Громадської спілки «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»

Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQS GmbH (Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen), (м. Київ)

Литвиненко Тетяна Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)

Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)

Малинка Олена Валентинівна – к.х.н., доцент кафедри Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)

Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)
Участь у заході можлива за умови попередньої реєстрації за посиланням :