Запрошуємо до участі у Круглому столі «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі»

Запрошуємо до участі усіх бажаючих та не байдужих до пропонованої тематики
✅Круглий стіл✅
«Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі»
відбудеться 28 вересня 2023 року о 14.00 в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023»
🌍місце проведення
Одеський національний технологічний університет
вул. Канатна, 112, ауд. А -234
‼проведення круглого столу планується у змішаному режимі
(offline та online у форматі Zoom)
👩‍💼👨‍💼Будемо раді поспілкуватися в стінах Одеського національного технологічного університету
Тематики круглого столу
✅Функціонування операторів ринку у воєнний час: виклики та ризики
✅Огляд останніх змін у харчовому законодавстві
✅Особливості сертифікації Rainforest Alliance та Fair Trade
✅Недооцінені небезпечні чиннки: нано- та мікропластик
☑ різне
🗣☝️Спікери круглого столу
📍Веремеєнко Владислав Вікторович, голова правління Громадської спілки «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»
📍Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQS GmbH (Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen), (м. Київ)
📍Литвиненко Тетяна Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)
📍Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)
📍Малинка Олена Валентинівна – к.х.н., доцент кафедри Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)
📍Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)
Участь у заході можлива за умови попередньої реєстрації за посиланням :