У 2021 році
НАКАЗИ:
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ РОБІТ:
У 2022 році
НАКАЗИ:
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ
ГРАФІК ЗАХИСТУ на 20 та 21.12.2022
У 2023 році
НАКАЗИ:
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ
ГРАФІК ЗАХИСТУ (21.06-23.06 та 26.06 2023 р.)
ГРАФІК ЗАХИСТУ (21.12.2023-25.12.2023)
У 2024 році
НАКАЗИ:
Наказ ОНТУ від 05.02.24 р. № 78-03 (Про затвердження тем та керівників комплексних кваліф. робіт ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”)
Наказ ОНТУ від 12.02.24 р. № 90-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт магустрів зі змінами ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”)
Наказ ОНТУ від 23.09.24 р. № 566-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт бакалаврів) ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”.
Наказ ОНТУ від 11.09.24 р. № 547-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт бакалаврів) ОП «Біотехнології та біоінженерія»
Наказ ОНТУ від 09.10.24 р. № 623-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт магістрів) ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”.
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ
РОЗКЛАД РОБОТИ ЕК по захисту кваліфікаційних робіт СВО «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми«Технологічна експертиза та безпека харчовоїпродукції»
РОЗКЛАД РОБОТИ ЕК по захисту кваліфікаційних робіт СВО «Бакалавр» спеціальності 165 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнології та біоінженерія»