Накази про затвердження тем магістрів та бакалаврів

У 2021 році

 НАКАЗИ:

№ 076-03 від 02-02-21

№ 139-03 від 02-03-21

№ 140-03 від 02-03-21 

№ 215-03 від 12-04-21

№ 692-03 від 03-09-21

№ 693-03 від 06-09-21

№ 797-03 від 30-09-21

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ РОБІТ:

ГРАФІК ЗАХИСТУ СВО-бакалавр

У 2022 році

НАКАЗИ:

№ 024-03 від 21-01-22

№ 103-03 від 15-02-22

№ 496-03 від 29-08-22 

№ 731-03 від 18-10-22

№ 732-03 від 18-10-22

№ 926-03 від 01-12-22

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ

ГРАФІК ЗАХИСТУ 21.06.2022

ГРАФІК ЗАХИСТУ 22.06.2022

ГРАФІК ЗАХИСТУ 23.06.2022

ГРАФІК ЗАХИСТУ 24.06.2022

ГРАФІК ЗАХИСТУ на 20 та 21.12.2022

У 2023 році

НАКАЗИ:

№ 115-03 від 29-03-23

 № 172-03 від 25-04-23

№ 500-03 від 01-09-23

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ

ГРАФІК ЗАХИСТУ (21.06-23.06 та 26.06 2023 р.)

 № 499-03 від 01-09-23

 ГРАФІК ЗАХИСТУ (21.12.2023-25.12.2023)

У 2024 році

НАКАЗИ:

Наказ ОНТУ від 16.01.24 р. № 17-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт магістрів ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”)

Наказ ОНТУ від 05.02.24 р. № 78-03 (Про затвердження тем та керівників комплексних кваліф. робіт ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”)

Наказ ОНТУ від 12.02.24 р. № 90-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт магустрів зі змінами ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”)

Наказ ОНТУ від 29-02-24№ 107-03 (Про затвердження теми та керівника кваліф. роботи бакалавра ОП “Біотехнології та біоінженерія”)

Наказ ОНТУ від 23.09.24 р. № 566-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт бакалаврів) ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”.

Наказ ОНТУ від 11.09.24 р. № 547-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт бакалаврів) ОП «Біотехнології та біоінженерія»

Наказ ОНТУ від 09.10.24 р. № 623-03 (Про затвердження тем та керівників кваліф. робіт магістрів) ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ

РОЗКЛАД РОБОТИ ЕК по захисту кваліфікаційних робіт СВО «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми«Технологічна експертиза та безпека харчовоїпродукції»

РОЗКЛАД РОБОТИ ЕК по захисту кваліфікаційних робіт СВО «Бакалавр» спеціальності 165 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнології та біоінженерія»