Обов’язкові освітні компоненти
ОК 14 Технологічне обладнання галузі
ОК 15 Основи наукових досліджень
ОК 16 Мікробіологія галузі
ОК 17 Управління якістю та безпечністю харчової продукції
ОК 18 Курсова робота з дисципліни Управління якістю та безпечністю харчової продукції
ОК 19 Основи автоматизованого проєктування
ОК 20 Автоматизація виробничих процесів
ОК 21 Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 22 Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості
ОК 23 Стандартизація, метрологія та сертифікація
ОК 24 Технологічна експертиза виробництва харчової продукції
ОК 25 Курсовий проєкт з дисципліни Технологічна експертиза виробництва харчової продукції
ОК 26 Визначення терміну придатності харчової продукції
ОК 27 Проєктування підприємств харчової галузі
ОК 28 Науково-дослідна робота студентів
ОК 29 Технологічна практика
ОК 30 Переддипломна практика
Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА БАКАЛАВРА
Підготовка та захист випускних кваліфікаційних робіт – важливий фактор завершення теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців, розширення їх світогляду, формування навичок досліджень, професійної компетентності; є заключним етапом засвоєння здобувачами освітньо-професійних програм відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки фахівців у вищих навчальних закладах.
Вибіркові освітні компоненти
№ з/п |
Назва освітнього компоненту |
Кількість кредитів ЄКТС | ||
Семестр 5 (8 кредити) |
||||
40 | Хімія смаку, запаху, кольору | 5,0 | ||
41 | Органолептичні ідентифікатори харчових систем | 5,0 | ||
42 | Методи контролю якості | 3,0 | ||
43 | Харчові добавки | 3,0 | ||
44 | Українська мова як іноземна | 3,0 | ||
45 | Англійська мова | 3,0 | ||
46 | Комплексна практика | 8,0 | ||
* – передбачено вибір освітньої компоненти з іншої ОП | 3,0 | |||
Семестр 6 (0 кредити) |
||||
Відсутні |
||||
Семестр 7 (8 кредитів) |
||||
47 | Харчова токсикологія | 5,0 | ||
48 | Безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини | 5,0 | ||
49 | Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції | 3,0 | ||
50 | Основи сенсорного аналізу | 3,0 | ||
51 | Хімічні та біологічні сенсори | 3,0 | ||
52 | Українська мова як іноземна | 3,0 | ||
53 | Комплексна практика | 8,0 | ||
* – передбачено вибір освітньої компоненти з іншої ОП | 3,0 | |||