22 квітня 2021 року відбулось засідання робочої групи Освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» – кваліфікація: бакалавр з харчових технологій.
Попередньо на засіданні кафедри Харчової хімії та експертизи, яка забезпечує дану програму, було затверджено склад робочої групи.
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми) – Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНАХТ.
До складу робочої групи включено співробітників кафедри харчової хімії та експертизи:к.т.н., доц. КапустянАнтоніну Іванівну,к.х.н., доц. Малинку Олену Валентинівну, к.т.н., доц. Науменко Кристину Ігорівну.
Також членом робочої групи є здобувач СВО «бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 3-й рік навчання, ОНАХТ Кіцелюк Н.А.
До роботи над освітньою програмою також залучено стейкхолдерів Литвиненко Тетяну Валеріївну керівника структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса); та Гафткович Анна Валеріївна – начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування» (м. Одеса).
У ході роботи групи було визначено відповідність спеціальних та фахових компетенцій, програмних результатів навчання, що викладені у стандарті вищої освіти, до дисциплін, запланованим у навчальному плані для вищевказаної ОПП.