�Запрошуємо на круглий стіл �”�Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю у харчовій галузі”, який відбудеться 26 вересня 2025 року о 14.00 місце проведення Одеський національний технологічний університет, вул. Канатна, 112, ауд. А – 234
���проведення круглого столу планується у змішаному режимі (offline та online у форматі Zoom)
���проведення круглого столу планується у змішаному режимі (offline та online у форматі Zoom)
�Захід безкоштовний, кожен зареєстрований учасник отримає електронний сертифікат
�Зареєструватись на захід потрібно за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfIo7uMp…/viewform…
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfIo7uMp…/viewform…
ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ
�13.30 – 14.00
Реєстрація учасників
�14.00 – 14.10
Відкриття круглого столу. Вітання учасників
�14.10 – 14.30
ХАРЧОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО ДЛЯ ВИРОБНИКІВ КРАФТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. ЯК ВИЙТИ З ТІНІ ТА ПРАЦЮВАТИ ЛЕГАЛЬНО
Веремеєнко Владислав Вікторович, голова правління Громадської спілки «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»
�14.30 – 14.50
ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ GFSI ЩОДО УБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКЦІЇ ВІД ХАРЧОВОГО ШАХРАЙСТВА
Литвиненко Світлана Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
�14.50 – 15.10
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ NFC-ТЕГІВ
Усатюк Світлана Іванівна, к.т.н., доцент каф. експертизи харчових продуктів, НУХТ
�15.10 – 15.30
ПЕСТИЦИДИ В ХАРЧОВИХ ЛАНЦЮГАХ: ВІТЧИЗНЯНЕ ТА МІЖНАРОДНЕ РЕГУЛЮВННЯ, МЕТОДИ КОНТРОЛЮ
Капустян Антоніна Іванівна, д.т.н., проф., зав. каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�15.30 – 15.50
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ БІОФУНГІЦИДІВ В АСПЕКТІ ЗМЕНШЕННЯ КОНТАМІНАЦІЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НЕБЕЗПЕКАМИ ХІМІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ
Журба Михайло, к.с-г.н., заступник керівника науково-дослідного відділу з мікробіології «Кернел»
�15.50 – 16.10
ІНТЕГРАЦІЯ МЕТОДІВ ОПЕРАЦІЙНОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ У СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА ОХОЛОДЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Вашека Оксана Миколаївна, к.т.н., доцент, зав. каф. експертизи харчових продуктів, НУХТ
�16.10 – 16.30
ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ НА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ: ШЛЯХ ДО СТАЛОСТІ ТА БЕЗПЕКИ
Доценко Наталія Вікторівна, к.т.н., доцент каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�16.30 – 16.50
МАТЕРІАЛИ І ПРЕДМЕТИ, ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ КОНТАКТУ З ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ: ТРИГЕРНІ ТОЧКИ
Науменко Кристина Ігорівна, к.т.н., доцент каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�16.50 – 17.30 питання та дискусія
Реєстрація учасників
�14.00 – 14.10
Відкриття круглого столу. Вітання учасників
�14.10 – 14.30
ХАРЧОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО ДЛЯ ВИРОБНИКІВ КРАФТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. ЯК ВИЙТИ З ТІНІ ТА ПРАЦЮВАТИ ЛЕГАЛЬНО
Веремеєнко Владислав Вікторович, голова правління Громадської спілки «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»
�14.30 – 14.50
ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ GFSI ЩОДО УБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКЦІЇ ВІД ХАРЧОВОГО ШАХРАЙСТВА
Литвиненко Світлана Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
�14.50 – 15.10
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ NFC-ТЕГІВ
Усатюк Світлана Іванівна, к.т.н., доцент каф. експертизи харчових продуктів, НУХТ
�15.10 – 15.30
ПЕСТИЦИДИ В ХАРЧОВИХ ЛАНЦЮГАХ: ВІТЧИЗНЯНЕ ТА МІЖНАРОДНЕ РЕГУЛЮВННЯ, МЕТОДИ КОНТРОЛЮ
Капустян Антоніна Іванівна, д.т.н., проф., зав. каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�15.30 – 15.50
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ БІОФУНГІЦИДІВ В АСПЕКТІ ЗМЕНШЕННЯ КОНТАМІНАЦІЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НЕБЕЗПЕКАМИ ХІМІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ
Журба Михайло, к.с-г.н., заступник керівника науково-дослідного відділу з мікробіології «Кернел»
�15.50 – 16.10
ІНТЕГРАЦІЯ МЕТОДІВ ОПЕРАЦІЙНОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ У СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА ОХОЛОДЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Вашека Оксана Миколаївна, к.т.н., доцент, зав. каф. експертизи харчових продуктів, НУХТ
�16.10 – 16.30
ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ НА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ: ШЛЯХ ДО СТАЛОСТІ ТА БЕЗПЕКИ
Доценко Наталія Вікторівна, к.т.н., доцент каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�16.30 – 16.50
МАТЕРІАЛИ І ПРЕДМЕТИ, ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ КОНТАКТУ З ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ: ТРИГЕРНІ ТОЧКИ
Науменко Кристина Ігорівна, к.т.н., доцент каф. харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ
�16.50 – 17.30 питання та дискусія
���ШАНОВНІ УЧАСНИКИ, КОЛЕГИ, ПАРТНЕРИ
просимо підтримати відновлення бібліотеки ОНТУ після повітряної атаки від 20.06.2025 р
просимо підтримати відновлення бібліотеки ОНТУ після повітряної атаки від 20.06.2025 р