18 грудня 2024 р. пройшли захисти кваліфікаціних робіт здобувачів оствіти СВО “Магістр” ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” у форматі офлайн.
Попри всі проблеми зі світлом, обстрілами та взагалі військовими діями наші здобувачі успішно захистили свої кваліфікаційні роботи.
Кваліфікаційні роботи всіх здобувачів були дослідницького характеру. Дванадцять кваліфікаційних робіт магістрів за результатами захисту рекомендовано до впровадження.
До уваги ЕК було представлено п`ять робіт – на замовлення виробництва:
-робота Доценко Софії Євгенівни (керівники –проф. Капустян А.І.) яка була присвячена обґрунтуванню технологій та плану НАССР виробництва термостабільного заварного крему для виробів з листково-дріжджового тіста в умовах ТОВ «ЮГФУД»;
-робота Грек Віталія Олександровича (керівник – к.т.н., доц. Гураль Л.С.) присвячена обґрунтуванню показників якості та безпечності напівкопчених ковбас залежно від складу коптильного середовища;
-під керівництвом проф. Капустян А.І. було підготовлено робота Лясковської Ніни Дмитрівни, яка була присвячена удосконаленню системи управління безпечністю виробництва борошна житньо-пшеничного, збагаченого клітковиною;
-здобувач Дзяпко Ольга Іванівна представила роботу «Удосконалення технології ікри імітованої та розроблення процедур НАССР для її виробництва» (робота підготовлена під керівництвом проф. Капустян А.І.);
-Прокопів Матвій Павлович під керівництвом к.т.н. доцента Шарахматової Т.Є. в своєї роботі доповів про розроблення процедур управління якістю та безпечністю при виробництві харчового казеїну.