Захист магістерських робіт

Цей тиждень був напруженим 🙂
☝️Відбулись захисти магістерських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою ✅“Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”✅, чому передували півтори роки складної роботи в умовах карантину.
🥇🥇🥇Незважаючи на труднощі – роботи були блискучі і їхній захист також!
🤗🤗🤗Окремо ДЯКУЮ керівникам – висококваліфікованим викладачам кафедри харчової хімії та експертизи Наталья Черно, Антипина Еелена, Елена Малинка, Светлана Викуль, Лариса Гураль, (Larisa Shum), Науменко Кристині.
☝️Магістри довели свою кваліфікацію та фаховість, більшість з них вже працюють за фахом:
✅ у відділах експертизи харчової продукції
✅ у відділах контролю якості та безпечності харчової продукції
❗❗❗Перед нашими магістрами відкриваються перспективи у працевлаштуванні:
✅ на переробних харчових підприємствах спеціалістами з впровадження систем управління якості та безпечності харчової продукції
✅ спеціалістами з сертифікації харчової продукції
✅ у державний контролюючий орган Держпродспоживслужбу спеціалістами з харчової безпеки та контролю впровадження принципів НАССР на харчових підприємствах та закладах громадського харчування.
♥️♥️♥️ Особливо чуттєвими були слова вдячності від наших магістрів!
Ми віримо у вас і у ваш приголомшливий успіх!!! Гарної вам долі🤗🤗🤗
269931140_1493327714400765_3071939027109165840_n270033799_1493327117734158_1596297642937167149_n269933013_1493327147734155_6401150120354678257_n