З 22 по 25 грудня 2023 року відбулися захисти кваліфікаційних робіт освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології».
📝 Усі здобувачі представили свої роботи, в яких досліджували актуальні питання та проблеми у сфері харчових технологій.
🌟 Під час захистів:
- Презентації були на високому рівні, і здобувачі продемонстрували глибоке розуміння теми.
- Члени комісії задавали питання та обговорювали представлені дослідження, що сприяло активному обміну думками.
Захисти пройшли у форматі онлайн.
👏 Вітаємо усіх здобувачів з успішним захистом! Бажаємо подальших успіхів у кар’єрі та наукових досягненнях!