Тематика науково – методичних семінарів кафедри на 2019 рік
№ | Місяць | Тема | Відповідальний |
1 | Березень | Характеристики технологічної експертизи харчової продукції |
Доц. Гураль Л.С.
|
2 | Квітень | Системи менеджменту безпеки харчової продукції ISO 22000. Принципи HACCP | Доц. Капустян А.І. |
3 | Травень | Методологічні підходи до організації та захисту звіту з фахової ознайомчої практики на 1 курсі | Доц. Науменко К.І. |
4 | Червень | Методологічні підходи до організації технологічної практики та захисту звіту студентами 4-го курсу | Доц. Антіпіна О.О. |
5 | Вересень | Лабораторний практикум для дисципліни «Основи наукових досліджень» | Доц. Решта С.П. |
6 | Жовтень | Особливості викладання курсу «Експертиза харчових продуктів» | Доц. Малинка О.В. |
7 | Листопад | Підготовка до переддипломної практики та виконання дипломної роботи бакалаврів «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Доц. Вікуль С.І. |
8 | Грудень | Стан методичного забезпечення курсів, що викладаються на кафедрі. Планування видань методичних матеріалів. | Доц. Антіпіна О.О. |
Тематика науково – методичних семінарів кафедри на 2020 рік
№ |
Місяць | Тема |
Відповідальний |
1 | Березень |
Зміни РПК курсу «ХАРЧОВА ХІМІЯ» для технологічних спеціальностей, сво «бакалавр» |
Доц. Капустян А.І Доц. Антіпіна О.О. |
2 | Квітень |
Вимоги до оформлення дипломної роботи бакалаврів |
Доц. Науменко К.І. |
3 | Травень |
Сучасні підходи до акредитації випробувальних лабораторій та сертифікації випробуванняспец. |
Доц. Науменко К.І. |
5 | Вересень |
Вимоги до виконання та структура КР з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» 4 курс бакалаври |
Доц. Гураль Л.С. |
6 | Жовтень |
Проблеми виконання КР з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» І курс магістри |
Доц. Малинка О.В. |
7 | Листопад |
Розподіл місць переддипломної практики бакалаврів та магістрів ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Доц. Вікуль С.І. |
8 | Грудень |
Стан методичного забезпечення курсів, що викладаються на кафедрі. Планування видань методичних матеріалів. |
Доц. Антіпіна О.О. |
Тематика науково-методичних семінарів кафедри на 2021 рік
№ |
Дата | Тема |
Відповідальний |
1 | Березень |
Нова концепція РПК та силабусів навчальних дисциплін. Приклад оформлення |
Доц. Антіпіна О.О. |
2 | Квітень |
Планування та вимоги до оформлення кваліфікаційних робіт сво «бакалавр» за ОПП |
Доц. Науменко К.І. |
3 | Травень |
Методологічні підходи до обрання методів визначення макронутрієнтів в харчовій сировині |
Доц. Озоліна С.О. |
4 | Вересень |
Особистість викладача у навчальному процесі |
Проф. Черно Н.К. |
5 | Жовтень |
Методичний підхід до збору та опрацювання інформації під час практики для курсового та дипломного проектування |
Доц. Гураль Л.С. |
6 | Листопад |
Кроки та принципи впровадження системи НАССР |
Доц. Капустян А.І. |
7 | Грудень |
Проблеми викладання курсу «Експертиза харчових продуктів» |
Доц. Малинка О.В. |
8 | Березень |
Стан методичного забезпечення курсів, що викладаються на кафедрі. Планування видань методичних матеріалів. |
Доц. Антіпіна О.О. |