4 лютого 2022 р відбулось розширене засідання кафедри харчової хімії та експертизи протокол № 7 від 4.02.2022, на якому обговорювалась Обговорення ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2022 р. за участю здобувачів, випускників, роботодавців та викладачів.
Присутні: науково-педагогічний персонал: зав. кафедри, гарант Капустян А.І., професори Черно Н. К., Бельтюкова С.В., доценти Антіпіна О.О., Гураль Л.С., Малинка О.В., Вікуль С.І., Шарахматова Т.Є., Лівенцова О.О., Науменко К.І., Озоліна С.О., ст. викл. Степанова Г.О., зав. лабораторіями: Терлецька Т.З., Цимбалюк А. М; здобувачі ОКР «Магістр»: Котова Г.О., Герелюк М.О., Ольховський Р.І, Найдьонов О.Ю, Сиротюк О.О., Громик Т.В.; випускники Задорожній А.О., Комарніцька Ю.В., Єршова К.С., Лісник В.О., Шаталова Д.М., Риженко Д., Очкурьова О. Коротчин М.; Деречіну А., Майструк Н.; стейкхолдери Литвиненко Т.В., Станкова Н.О., Гафткович А.В.; Митник Д.А., Гречана О.С.
На засіданні виступили:
Гарант ОП Капустян А.І.
Роботодавці
Здобувачі
Випускники
Викладачі
Представниця студентського самоврядування
Ухвалили Прийняти пропозиції здобувачів, стейкхолдерів до відома та врахувати в проєкті ОПП 2022 р. а саме:
- змінити формулювання ПРН 14 відповідно до рекомендацій стейхолдера Гафткович А.В. та інших учасників обговорення ОП
- скоригувати назву ОК 6 та удосконалити її зміст згідно ПРН 5 відповідно до рекомендацій випускників ОП та роботодавців
- оновити п.4 ОП згідно оновлення ДК 003:2010 №10 від 25 жовтня 2021 року № 810-21
- відредагувати структурно-логічну схему ОП
- вдосконалити каталог вибіркових дисциплін відповідно до рекомендацій стейкхолдера Литвиненко Т.В. та представниці студентського самоврядування Чудік Р.