Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Магістр”

ОПП 2021

ОПП 2022

ОПП 2023

Розроблено проєктною групою факультету технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу:

  1. Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми): Капустян Антоніна Іванівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  2. Член проєктної групи: Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  3. Член проєктної групи: Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  4. Член проєктної групи: Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  5. Член проєктної групи: Гречана Олена Сергіївна, інженер з якості, ТОВ «Гормолзавод», м. Одеса.
  6. Член проєктної групи: Сиволап Дмитро Олександрович, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 1-й рік навчання, ОНТУ.

До роботи над освітньою програмою були залучені:

Зовнішній стейкхолдер 1: Литвиненко Тетяна Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса.

Зовнішній стейкхолдер 2: Гафткович Анна Валеріївна, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.

Зовнішній стейкхолдер 3: Станкова Наталя Олександрівна, головний технолог ТОВ «ЮГФуд», м. Одеса.

ОПП 2024 ПРОЕКТ

Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте за електронну пошту foodchem.onaft@gmail.com