ОПП 2021
ОПП 2022
ОПП 2023
ОПП 2024
Розроблено проєктною групою факультету експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі:
- Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми): КапустянАнтоніна Іванівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Ольховський Іван Романович, провідний фахівець відділу безпечності харчових продуктів та кормів Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Головного управління Держпродспоживслужби в Одеський області, м. Одеса.
- Член проєктної групи: Губська Юлія Олегівна, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 1-й рік навчання, ОНТУ.
До роботи над освітньою програмою були залучені:
Зовнішній стейкхолдер 1: Литвиненко Тетяна Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 2: Гафткович Анна Валеріївна, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 3: Станкова Наталя Олександрівна, головний технолог ТОВ «ЮГФуд», м. Одеса.
ОП магістр 2025 проект
Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте за електронну пошту foodchem.onaft@gmail.com