Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Бакалавр””

ОПП 2019

ОПП 2021

ОПП 2022

ОПП 2023

ОПП 2024

Розроблено проєктною групою факультету експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі:

  1. Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми): Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
  2. Член проєктної групи: Капустян Антоніна Іванівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
  3. Член проєктної групи: Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
  4. Член проєктної групи: Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
  5. Член проєктної групи: Сидоренко Діана, здобувач СВО «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 3-й рік навчання, ОНТУ.
  6. Член проєктної групи: Ольховський Іван Романович, провідний фахівець відділу безпечності харчових продуктів та кормів Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Головного управління Держпродспоживслужби в Одеський області, м. Одеса.

До роботи над освітньою програмою були залучені:

Зовнішній стейкхолдер 1: Литвиненко Тетяна Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса.

Зовнішній стейкхолдер 2: Гафткович Ганна Валеріївна, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.

Зовнішній стейкхолдер 3: Древова Світлана Сергіївна, завідувачка відділом виноробства Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В. Є. Таїрова», смт. Таїрове.

 Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте за електронну пошту foodchem.onaft@gmail.com