ОПП 2021
Розроблено проєктною групою факультету експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі:
- Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми): Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Капустян Антоніна Іванівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ.
- Член проєктної групи: Сидоренко Діана, здобувач СВО «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 3-й рік навчання, ОНТУ.
- Член проєктної групи: Ольховський Іван Романович, провідний фахівець відділу безпечності харчових продуктів та кормів Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Головного управління Держпродспоживслужби в Одеський області, м. Одеса.
До роботи над освітньою програмою були залучені:
Зовнішній стейкхолдер 1: Литвиненко Тетяна Валеріївна, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 2: Гафткович Ганна Валеріївна, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.
Зовнішній стейкхолдер 3: Древова Світлана Сергіївна, завідувачка відділом виноробства Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В. Є. Таїрова», смт. Таїрове.
Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте за електронну пошту foodchem.onaft@gmail.com