Обов’язкові освітні компоненти
ОК 1 “ДІЛОВА ТА ПРОФЕСІЙНА МОВА”
ОК 2 “ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ”
ОК 3 “МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСДІДЖЕНЬ”
ОК 4 “ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З КР”
ОК 5 “СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ХАРЧОВОЮ БЕЗПЕКОЮ”
ОК 6 “ТЕХНОЛОГІЯ НОВІТНІХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ”
ОК 7 “ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ З КР”
ОК 8 “НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА”
ОК 9 “ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА”
ОК 10 “ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА”
ОК 11 “АТЕСТАЦІЯ: ПІДГОТОВКА ТА ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ МАГІСТРА”
Кваліфікаційна робота магістра є завершальним етапом виконання студентом навчального плану підготовки магістра і є самостійно виконаним проектом, що базується на результатах наукових досліджень, проведених студентом особисто на підставі вивчення фундаментальних, гуманітарних, професійно-спрямованих дисциплін та виконання виробничої та дослідницької програми практик.
Вибіркові освітні компоненти
ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
№ з/п | Назва освітнього компоненту | Кількість кредитів ЄКТС | |
Семестр 1 (необхідно вибрати 9 кредитів) |
|||
1 | Охорона праці та цивільний захист в галузі | 3,0 | |
2 | Дисципліни з іншої ОП* | 3,0 | |
3 | Інструментальні методи наукових досліджень | 3,0 | |
4 | Хімічний склад харчової сировини та продуктів харчування | 3,0 | |
5 | Біологічно активні речовини у харчових технологіях | 3,0 | |
6 | Комплексна практика | 9,0 | |
Семестр 2 (необхідно вибрати 14 кредитів) |
|||
7 | Акредитація випробувальних лабораторій та сертифікація випробувань | 4,0 | |
8 | Безпека крафтової та нішевої харчової продукції | 4,0 | |
9 | Дослідницький практикум | 10,0 | |
10 | Дослідницький практикум | 5,0 | |
11 | Токсиканти продовольчої сировини та харчової продукції | 5,0 | |
12 | Комплексна практика | 14,0 |