ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” Магістр

Опитування здобувачів вищої освіти щодо якості організації освітньої діяльності при вивченні освітніх компонентів здійснюється відповідно до ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ 

Таке опитування є формою участі здобувачів у системі забезпечення якості освіти та реалізації принципу «студентоцентрованого навчання»!

Результати опитування здобувачів вищої освіти враховується при перегляді та покращенні освітніх програм, при формуванні рейтингу викладачів, кафедр, інститутів.

ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” другого рівня вищої освіти “Магістр”

1. Опитування здобувачів щодо освітньої програми

2. Опитування здобувачів щодо якості освітнього процесу

3. Опитування випускників

4. Опитування роботодавців

5. Опитування викладацького складу