Олійник Олена Володимирівна

 Олейник

Олійник Олена Володимирівна

Викладач-практик

E-mail: fortefruct@gmail.com

 

ОСВІТА

Одеська національна академія харчових технологій

1992-1998 р  ф-тет «Технологія молока та молочних продуктів», інженер-технолог, спеціаліст.

Одеська національна академія харчових технологій

2018-2020 р, магістр за ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Одеська національна академія харчових технологій

2018-2021 р, магістр ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

2019 р. квітень. Курс SGS «Розробка та впровадження системи НАССР на харчових пiдприємствах»

2021 р. травень. Курс SGS «FSSC 22000 5.1 Перехід на нову версію стандарту. Проведення внутрішніх аудитів».

2024 р березень Курс SGS Україна

Провідний Аудитор системи менеджменту якості ISO 9001.

ДОСВІД РОБОТИ

ДП «Одесастандартметролгія»

2024 по сьогоднішній день – фахівец 1 категоріі зі сертифікаціі відділу з оцінки відповідності харчової продукціі, продовольчої сировини та послуг, ДП «Одесастандартметролгія»

ПП Приватний підприємець

2015-2021 Розробка проектної документації для створення комплексу для переробки і подальшого експорту горіха та ядра горіха волоського

Виконання послуги на замовлення: розробка документаціі та впровадженні системи харчової безпеки за стандартом ISO 22000 на горіхопереробних підприємствах України.

ПП Фіаніт, посада – технолог, менеджер по якості. Виробниче підприємство, імпортно-експортна діяльність. Виробництво ядра соняшника, ядра горіха волоського, ядра гарбуза та пілетів. Виробництво фасованоі продукціі із сухофрукті та горіхів.

2006 — 2015р.

Запуск цеха по виробництву ядра горіха волоського, ядра насіння соняшника.

Підготовка та навчання персоналу;

Контроль якості напівфабрикатів та готової продукціі;

Впроваждення та контроль роботи системи якості за стандартами ISO 22000 та ISO 9001

Робота з нормативними документами (ТУУ, Ті)

Технологічний контроль процесу виробництва;

Участь у формуванні продуктового портфелю та ціноформування;

Забезпечення реалізаціі стратегіі компаніі по впровадженню та просуванню готовоі продукціі на ринку України та дотримання строків, якості та бюджету;

Створення, розвиток та підтримка взаємовідносин з клієнтами; ведення переговорів та договорів, розробка та ведення форм звітності, запровадження та контроль програми лояльності, контроль дебеторськоі заборгованності;

Управління персоналом: підбір, організація, мотивація, контроль і аналіз роботи команди;

Проведення внутрішніх аудитів системи менеджменту  якості та безпеки.

ТОВ «Дельта Вілмар СНГ», 2007-2007р

Технолог. Вир-во пальмового та пальмоядрового масел.

ОБОВ’ЯЗКИ: Контроль процесу виробництва та контроль якісних показників готовоі продукціі.

Контроль дотримання умов зберігання готовоі продукціі.

АОЗТ «НОТЕО», 1998-2000р

Посада – майстер цеху.

Виробництво морозива.

Контроль процесу виробництва, управління персоналом.