Сьогодні 28 березня 2024 року о 14:30 пройшла конференція здобувачів вищої освіти ОНТУ, секція харчової хімії, експертизи та біотехнологій.
В рамках, якої приймали участь здобувачі освіти з різних освітніх програм бакалаварського рівня. Максимальна кількість учасниікв в моменті 76.
Науковий керівник: д.т.н. Капустян А.І.
Секретар: к.т.н. Науменко К.І.
- Меланін та його біологічна активність
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Ерохіна А.
Науковий керівник – проф. Черно Н.К.
- Геміцелюлази: властивості та використання
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Єнєва К.
Науковий керівник – проф. Капрельянц Л.В.
- Безпека безалкогольних енергетичних напоїв
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Железняк Г.
Науковий керівник – доц. Науменко К.І.
- Біотехнологія отримання препарату Q10
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Клебанська М.Г.
Науковий керівник – доц. Труфкаті Л.В
- Все що потрібно знати експерту про маскарпоне
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Сидоренко Д. В.
Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.
- Хiмiчнi особливостi бiологiчно активних речовин
Здобувачі СВО “Бакалавр” ф-ту ІТХіРГС Теретяка О.
Науковий керівник – проф. Пилипенко Л.М.
- Аналіз знаків маркування харчових продуктів
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Кіцелюк М.А.
Науковий керівник – доц. Малинка О.В.
- Модифіковані крохмалі: способи отримання та особливості використання
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Фатєєва С.
Науковий керівник – проф. Капустян А.І.
- Пребіотичні продукти України рослинного походження
Здобувачі СВО “Бакалавр” ф-ту ІТХіРГС Пахомова А.
Науковий керівник – доц. Егорова А.В.
- Джерела фальсифікації вин і методи встановлення їх автентичності
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Шамайко В. В.
Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.
- Органолептичні показники якості сирів
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Клаус Є.
Науковий керівник – доц. Антіпіна О.О.
- Досягнення біотехнології у розвитку кормової бази України
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Цушко К.
Науковий керівник – доц. Кананихіна О.М.
- Способи фальсифікації вершкового масла
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Хайваз Н.П.
Науковий керівник – доц. Доценко Н.В.
- Біоупаковка як інноваційне рішення сучасних проблем
Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ТЗіЗБ Абдуллоєва А.
Науковий керівник – доц. Кузнецова І.О.