Наукова конференція здобувачів вищої освіти

Сьогодні 28 березня 2024 року о 14:30  пройшла конференція здобувачів вищої освіти ОНТУ, секція харчової хімії, експертизи та біотехнологій.

1 23

В рамках, якої приймали участь здобувачі освіти з різних освітніх програм  бакалаварського рівня. Максимальна кількість учасниікв в моменті 76.

Науковий керівник: д.т.н. Капустян А.І.

Секретар: к.т.н. Науменко К.І.

5 6 47

  1. Меланін та його біологічна активність

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Ерохіна А.

Науковий керівник – проф. Черно Н.К.

  1. Геміцелюлази: властивості та використання

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Єнєва К.

Науковий керівник – проф. Капрельянц Л.В.

  1. Безпека безалкогольних енергетичних напоїв

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Железняк Г.

Науковий керівник – доц. Науменко К.І.

  1. Біотехнологія отримання препарату Q10

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Клебанська М.Г.

Науковий керівник – доц. Труфкаті Л.В

  1. Все що потрібно знати експерту про маскарпоне

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Сидоренко Д. В.

Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.

  1. Хiмiчнi особливостi бiологiчно активних речовин

Здобувачі СВО “Бакалавр” ф-ту ІТХіРГС Теретяка О.

Науковий керівник – проф. Пилипенко Л.М.

  1. Аналіз знаків маркування харчових продуктів

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Кіцелюк М.А.

Науковий керівник – доц. Малинка О.В.

  1. Модифіковані крохмалі: способи отримання та особливості використання

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Фатєєва С.

Науковий керівник – проф. Капустян А.І.

  1. Пребіотичні продукти України рослинного походження

Здобувачі СВО “Бакалавр” ф-ту ІТХіРГС Пахомова А.

Науковий керівник – доц. Егорова А.В.

  1. Джерела фальсифікації вин і методи встановлення їх автентичності

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Шамайко В. В.

Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.

  1. Органолептичні показники якості сирів

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Клаус Є.

Науковий керівник – доц. Антіпіна О.О.

  1. Досягнення біотехнології у розвитку кормової бази України

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Цушко К.

Науковий керівник – доц. Кананихіна О.М.

  1. Способи фальсифікації вершкового масла

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ЕБХІПтаТ Хайваз Н.П.

Науковий керівник – доц. Доценко Н.В.

  1. Біоупаковка як інноваційне рішення сучасних проблем

Здобувач СВО “Бакалавр” ф-ту ТЗіЗБ Абдуллоєва А.

Науковий керівник – доц. Кузнецова І.О.