Із Food трендами, перспективами та основами створення plant based їжі, а саме імітованих м’ясних виробів, в тому числі за допомогою 3D принтерів, ознайомила здобувачів ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, ОП Біотехнології та біоінженерія стейкхолдер пані Богдана Леонова Bogdana Leonova
Пані Богдана наочним прикладом показала студентам, що немає недосяжних вершин, якщо є знання, бажання розвиватись та зростати, адже лекторка вдало поєднує ряд занять: займається наукою, є доктором філософії, викладає у виші, є креативною директоркою компані Alma Veco Food та Integra, співзасновницею компанії Green Go.
Вразило також озвучена пані Богданою свідомість сучасного бізнесу, який турбується не тільки про прибутки, а й про тенденції уподобань майбутніх поколінь, свідоме, бережливе та екологічне споживання!
Дякуємо