Наукова конференція здобувачів вищої освіти університету

Сьогодні 28 березня 2023 року о 14:30 на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, секція ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА пройшла конференція здобувачів вищої освіти. В рамках, якої приймали участь здобувачі ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” бакалаварського та магістерського рівня.

Науковий керівник: д.т.н. Капустян А.І.

Секретар: к.т.н. Науменко К.І.

Новый точечный рисунок 4Новый точечный рисунок2Новый точечный рисунок 2

 Програма конференції:

  1. Експертна оцінка східних солодощів

Здобувач 4 курсу  СВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Кравченко К.В.

Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.

  1. Експертиза та безпека енергетичних напоїв

Здобувач 3 курсу СВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Железняк Г.О.

Науковий керівник – доц. Наумеко К.І.

  1. Алкалоїди хінної кори: отримання, ідентифікація і використання

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Огороднікова А.М.

Науковий керівник – доц. Малинка О.В.

  1. Аналіз матеріалів і предметів, що призначені для контакту з харчовими продуктами та нові вимоги до них.

Здобувач 1 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Кіцелюк М.А.

Науковий керівник – доц. Малинка О.В.

  1. Переваги та користь сублімованих продуктів харчування

Здобувач 3 курсу СВО «Бакалавр», ф-ту ТтаТХПіПБ Вітцівська Я. В.

Наукові керівники – доц. Вікуль С.І., доц. Малинка О.В.

  1. Структуроутворювачі полісахаридної природи для фруктових начинок

Здобувач 4 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Даценко А.

Науковий керівник – доц. Антіпіна О.О.

  1. Маноолігосахариди дріжджів – перспективний харчових інгредієнт з високою біологічною цінністю

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Платосюк Д.А.

Наукові керівники –доц. Науменко К.І., проф. Черно Н.К.

  1. Імобілізація білків молока на полісахаридній матриці

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Найденов О.

Наукові керівники –доц. Гураль Л.С., проф. Черно Н.К.

  1. Казеїн та перспективи його використання як компонента дієтичних добавок

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Найденова Л.

Наукові керівники –доц. Гураль Л.С., проф. Черно Н.К.

  1. Небезпечні чинники виробництва соняшникової олії

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Сиволап Д.

Науковий керівник – доц. Капустян А.І.

  1. Регулювання виробництва безглютенової продукції

Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Крощенко В.

Науковий керівник – доц. Капустян А.І.

  1. Ціаногенні глікозиди та шляхи зниження їхньої токсичної дії

Здобувач 2 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТВтаТБ Ковальчук І.

Науковий керівник – доц. Капустян А.І.

  1. Інгібітори окиснення ліпідів

Здобувач 2 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Лясковська Л.

Науковий керівник – доц. Капустян А.І.