Малинка Олена ВалентинівнаДоцент кафедри, к. х. н.Google Scholar: http://scholar.google.com.ua/citations?user=bTIbp54AAAAJ&hl=ru ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8894-6575 Publons: https://www.webofscience.com/wos/author/record/1715828 SCOPUS: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=6508358862 E-mail: onahtan@ukr.net |
У 1982 році закінчила Одеський державний університет ім. І.І. Мечнікова, спец. «Хімія. Аналітична хімія», кваліфікація – Хімік, викладач хімії. кандидат хімічних наук, 02.00.02 – Аналітична хімія. Тема дисертації: «Люминесцентное определение самария и европия с использованием их комплексов с диазакраун-єфирами и β –дикетонами». Науковий здобуток Малинки О.В. становить 190 наукових праць, серед яких підручник «Основи хімії та методи аналізу харчової продукції», а також 7 патентів України на корисну модель, індекс Хірша Малинки О.В. дорівнює 5. |
Викладає наступні дисципліни: «Загальна та неорганічна хімія», «Аналітична хімія» (СВО бакалавр, спеціальність 181-харчові технології), «Експертиза харчових продуктів» (СВО магістр, спеціальність 181-харчові технології; ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»), є керівником курсових робіт з дисциплін «Управління якістю та безпечністю харчової продукції», «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції», «Експертиза харчових продуктів»; керівник дипломних робіт СВО бакалавр та магістр ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Стажування:
З 15.02.21 по 15.02.21р. ТОВ ГОРМОЛЗАВОД №1, м. Одеса Загальний обсяг стажування становить 180 академічних годин (6 кредитів ЄКТС). Тема: “Застосування фізико-хімічних методів дослідження для аналізу якості та безпеки молочної продукції в умовах ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД №1»”.
З 25.11.2021 по 28.03.2022 р. ТОВ «Котекна Україна Лімітед». Загальний обсяг стажування становить 180 академічних годин (6 кредитів ECTS). Тема: “Використання сучасних аналітичних методів встановлення хімічного складу харчових продуктів та міжнародних процедур моніторингу їх якості та безпечності”.
Сфера наукових інтересів: аналітична хімія; спектроскопія комплексних сполук іонів лантанідів, інструментальні методи наукових дослідженьекспертиза харчових продуктів.