Майстер-клас “Їстівні біоконструктори”

20 травня 2024 р. для учнів 10-х класів Одеського ліцею №117 завідувачка кафедрою харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ професор Капустян Антоніна разом з доцентом кафедри Науменко Кристиною провели майстер-клас “Їстівні біоконструктори”.

441950847_7985640198135449_3356260310636657663_n 442480770_7985640511468751_6410382023402996921_n 445203039_7985640584802077_4802858866429725858_n

Викладачі університету познайомили учнів із застосуванням харчової хімії та молекулярної кухні для отримання їстівних цукерок та імітованої ікри. Усі вироби виготовлялись із природних компонентів- пектину, агар-агару, альгінату.

445730504_7985640988135370_3959333280283602546_n 441951640_7985640274802108_3203150791396579371_nIMG_20240520_113134