Майстер-класи “Їстівні біоконструктори” та “Експрес-методи визначення якості і безпеки харчових продуктів”

24 квітня 2024 р. в рамках заходів до «Тижня науки» у Одеському ліцеї №67 на запрошення адміністрації ліцею завідувачка кафедрою харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ Antonina Kapustian разом з викладачем кафедри Науменко Кристиною провели два майстер-класи. Так, учні 11 класу на майстер-класі “Їстівні біоконструктори” навчилися застосовувати основи харчової хімії та молекулярної кухні для отримання їстівних цукерок, оздоблювальних виробів, імітованої ікри.

IMG_20240424_105725 437148123_7860270890672381_8493060111027372857_n 437535679_7860271720672298_730774186130813674_n

А учні 10 класу в рамках майстер-класу “Експрес-методи визначення якості і безпеки харчових продуктів” дізналися як визначати якість продуктів за допомогою портативних приладів.

437554663_7860270897339047_1525847840481067624_n 438095921_7860271534005650_4477086965737336283_n 439258498_7860271087339028_790690125307265217_n