Лекція від стейкхолдера Сергія Даценко

28 жовтня 2024 року на кафедрі відбулась лекція від стйкхолдера Сергія Даценко, кандидата хімічних наук, менеджера з розвитку технологічної підтримки в країнах східної Європи, кандидат хімічних наук компанії Ingredion (США) за темою “Модифіковані крохмалі в харчових технологіях” для здобувачів освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Бакалавр” та “Магістр”.

Снимок экрана 2024-10-28 112955 Снимок экрана 2024-10-28 113123 Снимок экрана 2024-10-28 113537

На лекції були присутні близько 80 учасників.

Сергій Даценко розповів про практичні аспекти застосування крохмалю, його особливості та застосування у харчових технологіях. Дав надзвичайно цікаві поради щодо застосування модифікованих крахмалів.