Одеський національний технологічний університет
Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Toggle navigation
Про нас
Історія кафедри
Аудиторний фонд кафедри
Перелік лабораторного обладнання
Контакти
Склад кафедри
Завідувачка кафедрою Капустян Антоніна Іванівна
Черно Наталія Кирилівна
Капрельянц Леонід Вікторович
Пилипенко Людмила Миколаївна
Шарахматова Тетяна Євгенівна
Кананихіна Олена Миколаївна
Малинка Олена Валентинівна
Єгорова Антоніна Вікторівна
Велічко Тетяна Олексіївна
Озоліна Софія Олександрівна
Килименчук Олена Олександрівна
Антіпіна Олена Олексіївна
Науменко Кристина Ігорівна
Доценко Наталія Вікторівна
Гураль Лариса Сергіївна
Труфкаті Людмила Вікторівна
Кузнецова Ірина Олександрівна
Охотська Марія Ігорівна
Пожіткова Лілія Георгіївна
Швец Наталія Олександрівна
Олійник Олена Володимирівна
Абітурієнту
Умови вступу
Презентація ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”
Презентація ОП “Біотехнологія”
Освітні програми
Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Бакалавр””
Освітня програма «Біотехнології та біоінженерія» СВО “Бакалавр”
Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Магістр”
Здобувачу
ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2024
ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2023
ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2022
ОК “Бакалавр” ОП «Біотехнологія та біоінженерія»
Освітні компоненти “Магістр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Освітні компоненти для інших ОП
Методичні матеріали
Розклад занять
Графік консультацій
Практика
Тематики курсових і кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
Платформи для неформальної освіти
Академічна мобільність
Працевлаштування
Критерії оцінювання
Всеукраїнські студентські олімпіади (І тур)
Наука
Статті
Патенти
Міжнародна робота
Тематика наукових досліджень
Наукові школи та напрями
Конференції
Тренінги та семінари
Дисертації
Акти промислової апробації
Наукова робота студентів
Клуби юних дослідників
Публічна інформація
Накази про затвердження тем магістрів та бакалаврів
Засідання кафедри
Положення про кафедру
Положення про лабораторії
Новини
Випускники
Анкетування
ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” Бакалавр
ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” Магістр
ОП “Біотехнології та біоінженерія” Бакалавр
Вимоги роботодавців
UA
Склад кафедри