Одеський національний технологічний університет

Одеський національний технологічний університет

Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій

  • Про нас
    • Історія кафедри
    • Аудиторний фонд кафедри
    • Перелік лабораторного обладнання
    • Контакти
  • Склад кафедри
    • Завідувачка кафедрою Капустян Антоніна Іванівна
    • Черно Наталія Кирилівна
    • Капрельянц Леонід Вікторович
    • Пилипенко Людмила Миколаївна
    • Шарахматова Тетяна Євгенівна
    • Кананихіна Олена Миколаївна
    • Малинка Олена Валентинівна
    • Єгорова Антоніна Вікторівна
    • Велічко Тетяна Олексіївна
    • Озоліна Софія Олександрівна
    • Килименчук Олена Олександрівна
    • Антіпіна Олена Олексіївна
    • Науменко Кристина Ігорівна
    • Доценко Наталія Вікторівна
    • Гураль Лариса Сергіївна
    • Труфкаті Людмила Вікторівна
    • Кузнецова Ірина Олександрівна
    • Охотська Марія Ігорівна
    • Пожіткова Лілія Георгіївна
    • Швец Наталія Олександрівна
    • Олійник Олена Володимирівна
  • Абітурієнту
    • Умови вступу
    • Презентація ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”
    • Презентація ОП “Біотехнологія”
  • Освітні програми
    • Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Бакалавр””
    • Освітня програма «Біотехнології та біоінженерія» СВО “Бакалавр”
    • Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Магістр”
  • Здобувачу
    • ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2024
    • ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2023
    • ОК “Бакалавр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2022
    • ОК “Бакалавр” ОП «Біотехнологія та біоінженерія»
    • Освітні компоненти “Магістр” ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
    • Освітні компоненти для інших ОП
    • Методичні матеріали
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Практика
    • Тематики курсових і кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
    • Платформи для неформальної освіти
    • Академічна мобільність
    • Працевлаштування
    • Критерії оцінювання
    • Всеукраїнські студентські олімпіади (І тур)
  • Наука
    • Статті
    • Патенти
    • Міжнародна робота
    • Тематика наукових досліджень
    • Наукові школи та напрями
    • Конференції
    • Тренінги та семінари
    • Дисертації
    • Акти промислової апробації
    • Наукова робота студентів
    • Клуби юних дослідників
  • Публічна інформація
    • Накази про затвердження тем магістрів та бакалаврів
    • Засідання кафедри
    • Положення про кафедру
    • Положення про лабораторії
  • Новини
  • Випускники
  • Анкетування
    • ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” Бакалавр
    • ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” Магістр
    • ОП “Біотехнології та біоінженерія” Бакалавр
  • Вимоги роботодавців
  • UA

АКТИ ПРОМИСЛОВОЇ АПРОБАЦІЇ

У 2020 році

Акти впровадження

Акти_медико-біологічних_досліджень

Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій

кабінет Д-132 на вул. Канатній

048 712-41-53, 11-53 (внутрішній зв'язок)
Одеський національний технологічний університет
  • Головний сайт
  • Сайт приймальної коміссії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

+38 (048) 712-40-88

Kanatna str, 112, city Odesa, zipcode 65039, Ukraine

Dvodyanska str, 1/3, city Odesa, zipcode 65082, Ukraine

ONTU © 1902-2025