85 НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ Науково-педагогічного складу університету

23 квітня 2025 року, о 13:00 відбулася конференція у рамках секції “Хімія та технологія харчових продуктів”. Захід об’єднав здобувачів вищої освіти, науковців і викладачів, зацікавлених у сучасних дослідженнях і розробках у сфері харчових технологій.

У програмі конференції були представлені наступні доповіді:

      1. проф. кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій Капустян А.І.«Резистентний крохмаль як нативний компонент та функціонально-технологічний інгредієнт харчових систем»

Снимок экрана 2025-04-23 130616Снимок экрана 2025-04-23 131745Снимок экрана 2025-04-23 133806

     2 доц. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Дідух Г.В.«Модифікація сироваткових білків у технології емульсійних соусів»

Снимок экрана 2025-04-23 140242 Снимок экрана 2025-04-23 140046Снимок экрана 2025-04-23 141357

      3. доц. кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій Малинка О.В.«Використання молекулярної спектроскопії в контролі якості харчової продукції»

Снимок экрана 2025-04-23 142900Снимок экрана 2025-04-23 143647Снимок экрана 2025-04-23 144503

       4. доц. кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів Патюков С.Д.«Розробка м’ясних продуктів з кон’югованими жирними кислотами»

Снимок экрана 2025-04-23 145910 Снимок экрана 2025-04-23 150034Снимок экрана 2025-04-23 151309

Конференція пройшла у форматі відкритого діалогу, де обговорювалися інноваційні підходи до розробки та контролю харчових продуктів, а також перспективи впровадження новітніх інгредієнтів у харчові системи.