Всеукраїнська студентська олімпіада за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

6 листопада 2025 року на кафедрі харчової хімії, експертизи та біотехнологій ОНТУ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2025-2026 навчального року зі спеціальності G13 (181) «Харчові технології» за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». У змаганні взяли участь найкращі здобувачі СВО «Бакалавр», які навчаються на 4 курсі за ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Вони продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичних навичок із питань управління і контролю якістю та безпечністю харчових продуктів, технологічної експертизи виробництва.

Олімпіада ТЕ 2025-1 Олімпіада ТЕ 2025-2 Олімпіада ТЕ 2025-3

Метою проведення олімпіади було виявлення обдарованої молоді, стимулювання її науково-дослідної діяльності, підвищення інтересу до майбутньої професії, формування фахових компетентностей у харчовій та експертній галузі. За підсумками олімпіади призові місця посіли: Микола Кіцелюк (1 місце), Анастасія Клиновська (2 місце), Алла Чеберко (3 місце). Вітаємо учасників, які вибороли перемогу, та бажаємо нових досягнень і професійного зростання.