Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», НУХТ

13 листопада 2025 року відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» НУХТ, яка традиційно об’єднала науковців, експертів харчової промисловості, виробників та здобувачів освіти.

photo_2025-11-17_19-29-56 photo_2025-11-17_19-29-37photo_2025-11-17_19-29-48

У конференції прийняла участь завідувачка кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнології Капустян Антоніна, як спікер з докладом “НЕБЕЗПЕЧНІ ЧИННИКИ ХІМІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ: МІГРАЦІЯ ХАРЧОВИМИ ЛАНЦЮГАМИ ТА НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ”, представивши актуальні наукові напрацювання та долучившись до професійної дискусії щодо сучасних підходів до забезпечення якості й безпеки харчових продуктів.

photo_2025-11-17_19-29-53

Учасники заходу обговорили інноваційні технології, питання контролю виробництва, впровадження міжнародних стандартів і нові тенденції розвитку харчових технологій.