З 14 по 24 жовтня 2025 року на прохання директора підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю «Лібра» на базі Консалтингового центру Науково-дослідного інституту ОНТУ було успішно організовано та проведено курси підвищення кваліфікації за програмою: «Визначення показників якості м’яса та м’ясної продукції». Навчання відбулося у змішаному режимі (у режимі онлайн на платформі Zoom та у режимі офлайн – в спеціалізованих лабораторіях університету).
До читання лекцій та проведення практичних занять були залучені висококваліфіковані фахівці Одеського національного технологічного університету. Одним з викладачів була – к.т.н., доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій – Антоніна Вікторівна Єгорова. На курсах підвищення кваліфікації було розглянуто такі актуальні питання, які стосуються мікробіологічних досліджень м’яса, м’ясної продукції (ковбас тощо) та визначення свіжості м’яса та м’ясної продукції.


