15-16 жовтня відбувся грандіозний надихаючий захід, присвячений актуальним проблемам та інноваціям у сфері AgriFood сектору – New Food Summit.

Завідувачка кафедрою Капустян Антоніна Іванівна відвідала цей дуже цікавий захід, який проходить кожний рік у м. Київ.

Авторитетними та вмотивованими спікерами обговорено глобальні проблеми галузі, окреслено шляхи їхнього вирішення та нові вектори розвитку


Не дивлячись вже майже на три роки великої війни – діючий бізнес працює, відкривається новий, особливо крафтовики, бізнес слідкує за трендами та

СТВОРЮЄ нові

, турбується про запуск технологій продуктів з доданою вартістю

червоною ниткою серед доповідей виступаючих лунав тезис – “кадрові проблеми”….Проблема суттєва, враховуючи повномасштабну війну, мобілізацію, релокацію…. Для вирішення цієї проблеми потрібен комплексний підхід. Програма мінімум – це тісна співпраця бізнесу та закладів вищої освіти, а також спільна профорієнтаційна робота серед молоді, аби відкрити їм нові, або приховані горизонтита перспективи.

на New Food Summit було представлено крутезні стартапи, усі абсолютно різні, викликали неабиякий інтерес серед аудиторії

Велика дяка організаторам New Food Summit, який надихає не тільки бізнес, а й науковців, допомагає у пошуку партнерів, інвесторів

БІЗНЕС ТА НАУКА МАЮТЬ КРОКУВАТИ РАЗОМ
