VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», НУХТ, Київ

9-10 листопада 2023 року в НУХТ відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».

Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», Український державний науково-дослідний інститут «РЕСУРС», Словацький університет сільського господарства в м. Нітра, Інститут харчових технологій та харчування Університету Жешува (Польща), ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», журнал «Управління якістю» видавництва «ТехМедіаГруп» та Асоціації з інтеграції НАССР.

Викладачів кафедри харчової хімії та експертизи прийняли участь у роботі конференції в якості спікерів.

IMG_20231110_113422

 ТВЕРДЖЕННЯ ПРО «HEALTH-RELATED FOOD». ПЕРСПЕКТИВИ ТА БЕЗПЕКА ВИКОРИСТАННЯ ПОСТБІОТИКІВ У ФУНКЦІОНАЛЬНОМУ ХАРЧУВАННІ


Антоніна Капустян, д.т.н., професорка, завідувачка кафедри харчової хімії та експертизи
Олена Малинка, к.х.н., доцентка кафедри харчової хімії та експертизи

 IMG_20231109_153204

 БЕЗПЕКА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ НАПОЇВ


Кристина Науменко, к.т.н., доцентка кафедри харчової хімії та експертизи

 IMG-26c495493632c9d3f2e1039a5290e011-V

 МЕД: ЗАКОНОДАВСТВО, ВИРОБНИЦТВО, ЯКІСТЬ, БЕЗПЕКА


Лариса Гураль, к.т.н., доцентка кафедри харчової хімії та експертизи

 IMG_20231110_141723

400599767_1961680220898843_2748348683931800886_n 401670819_1961680254232173_4594697286617192605_n