2-3 грудня відбулась грандіозна виставка-конференція Food Ingredients в Парижі.

Завідувачка кафедри Харчової хімії, експертизи та біотехнологій Капустян Антоніна Іванівна мала можливість відвідати цей захід завдяки ініціативі наших партнерів — food startup VEGOMEAT 
Тематика виставки є предметом наших спільних інтересів та безпосередньо дотичною до ключових напрямів Наукової школи кафедри.

Точечный рисунок 595841897_2548335625566630_1754795788779534314_n  596817748_2548333698900156_4353592662123278219_n 597862736_2548333772233482_7589041583435119858_n

Представники різних культур і континентів презентували свої продукти та рішення:
натуральні барвники й ароматизатори, рослинні білки з різних джерел, харчові волокна, сублімовану продукцію, дієтичні добавки та функціональні інгредієнти, готові суміші для хлібобулочної, м’ясної, молочної та інших галузей, продукти біотехнологічного синтезу та багато іншого.