7 квітня 2021 року відбулось засідання робочої групи Освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» – кваліфікація: магістр з харчових технологій.
Попередньо на засіданні кафедри Харчової хімії та експертизи, яка забезпечує дану програму, було затверджено склад робочої групи.
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми) – Капустян Антоніну Іванівну, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНАХТ.
До складу робочої групи включено співробітників кафедри харчової хімії та експертизи: к.т.н., доц. Гураль Лариса Сергіївна, к.х.н., доц. Малинку Олену Валентинівну, к.т.н., доц. Науменко Кристину Ігорівну.
Також членом робочої групи є здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 1-й рік навчання, ОНАХТ Дорохтєй Вероніка Володимирівна.
До роботи над освітньою програмою також залучено стейкхолдерів Литвиненко Тетяну Валеріївну – керівника структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса); та Гафткович Анна Валеріївна – начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування» (м. Одеса).
У ході роботи групи було визначено відповідність спеціальних та фахових компетенцій, програмних результатів навчання, що викладені у стандарті вищої освіти, до дисциплін, запланованим у навчальному плані для вищевказаної ОПП.