ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ», спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» спеціальность 204 «Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва», ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”
ОК “ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ” спеціальність 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування”
ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»
ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП «Технології зберігання та переробки зерна»
ОК «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ» cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа»
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП «Технології зберігання та переробки зерна»
ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства”
ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»
ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа»