ХVІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю

У рамках секції “БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ТОВАРІВ”, яка відбулась 6 жовтня о 13.30 online на платформі ZOOM

Були прослухані доповіді здобувачів СВО “Бакалавр”, які  навчаються за освітньою програмою “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”

1. АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЕНЕРГЕТИЧНИХ НАПОЇВ

Железняк Г.В., здобувачка СВО «Бакалавр» ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ Одеський національний технологічний університет, м. Одеса

Науковий керівник- к.т.н.,доц. Науменко К.І.

2. УПРАВЛІННЯ НЕБЕЗПЕЧНИМИ ЧИННИКАМИ ХІМІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ У ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З МʼЯСОМ У ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ

Король А.О., здобувачка СВО «Бакалавр» ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ Одеський національний технологічний університет, м. Одеса

Науковий керівник- д.т.н.,доц. Капустян А.І.

А крім того, надані стендові доповіді:

1. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА КУКУРУДЗЯНОЇ ОЛІЇ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ

Федорова Ю. В., студентка ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ

Науковий керівник – канд. техн. наук, доцент Гураль Л. С. 

2. АНАЛІЗ ПОТЕНЦІЙНО-НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ВИРОБНИЦТВА ПОЛУНИЦІ СУБЛІМОВАНОЇ ЦІЛОЇ

Вітцівська Я.В., студентка ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ

Науковий керівник – канд. хім. наук, доцент Малинка О.В.

3. РЕЖИМ СТЕРИЛІЗАЦІЇ – ОБОВ’ЯЗКОВА ККТ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВІВ

Костриця Н.В., студентка ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ

Науковий керівник – канд. техн. наук, доцент Доценко Н.В.

4. ОЛІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ

Даценко А.О, студентка ІV курсу факультету ЕБХІПтаТ

Науковий керівник – канд. техн. наук, доцент Антіпіна О.О.