🎓 Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів – успішно завершено!

З 19 по 25 червня на кафедрі Харчової хімії, експертизи та біотехнологій відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Біотехнологія та біоінженерія».

IMG_20250619_115317 IMG_20250619_125743 IMG_20250619_125736 IMG_20250619_125252

Протягом захистів здобувачі продемонстрували високий рівень підготовки, актуальність тем досліджень, уміння обґрунтовувати свої рішення та застосовувати знання на практиці. Роботи охоплювали сучасні аспекти виробництва, контролю якості та безпечності харчових продуктів, а також актуальні напрямки біотехнології.

изображение_viber_2025-06-19_15-53-55-660 изображение_viber_2025-06-19_15-55-00-234 изображение_viber_2025-06-20_15-50-32-072

👏 Вітаємо наших здобувачів з успішним завершенням навчання! Бажаємо професійного зростання, нових здобутків та натхнення в реалізації себе у сфері харчових технологій та біотехнологій!

Снимок экрана 2025-06-23 123438 Снимок экрана 2025-06-23 095057 Снимок экрана 2025-06-23 130634

Снимок экрана 2025-06-25 132426 Снимок экрана 2025-06-24 103513 Снимок экрана 2025-06-24 101546