З 19 по 25 червня на кафедрі Харчової хімії, експертизи та біотехнологій відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Біотехнологія та біоінженерія».
Протягом захистів здобувачі продемонстрували високий рівень підготовки, актуальність тем досліджень, уміння обґрунтовувати свої рішення та застосовувати знання на практиці. Роботи охоплювали сучасні аспекти виробництва, контролю якості та безпечності харчових продуктів, а також актуальні напрямки біотехнології.
👏 Вітаємо наших здобувачів з успішним завершенням навчання! Бажаємо професійного зростання, нових здобутків та натхнення в реалізації себе у сфері харчових технологій та біотехнологій!