30 квітня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Захід пройшов в онлайн форматі та зібрав 39 талановитих учасників з провідних закладів вищої освіти України.
У змаганні взяли участь представники з:
-
Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця,
-
Полтавського державного аграрного університету,
-
Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»,
-
Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича,
-
Національного університету харчових технологій,
-
Миколаївського національного аграрного університету,
-
Одеського національного технологічного університету,
-
Херсонського національного технічного університету,
-
Полтавського університету економіки і торгівлі,
-
Дніпровського державного аграрно-економічного університету.
Приємно відзначити, що наша здобувачка 4 курсу Аліна Єрохіна гідно представила університет та виборола III місце.
Щиро вітаємо Аліну з призовим місцем та бажаємо нових звершень і професійного зростання нашим здобувачам!