ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся на кафедрі експертизи харчових продуктів

30 квітня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Захід пройшов в онлайн форматі та зібрав 39 талановитих учасників з провідних закладів вищої освіти України.

Снимок экрана 2025-04-30 102340 Снимок экрана 2025-04-30 102450 Снимок экрана 2025-04-30 102954

У змаганні взяли участь представники з:

  • Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця,

  • Полтавського державного аграрного університету,

  • Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»,

  • Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича,

  • Національного університету харчових технологій,

  • Миколаївського національного аграрного університету,

  • Одеського національного технологічного університету,

  • Херсонського національного технічного університету,

  • Полтавського університету економіки і торгівлі,

  • Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Приємно відзначити, що наша здобувачка 4 курсу Аліна Єрохіна гідно представила університет та виборола III місце.

Щиро вітаємо Аліну з призовим місцем та бажаємо нових звершень і професійного зростання нашим здобувачам!

Снимок экрана 2025-04-30 102309 Снимок экрана 2025-04-30 102351