ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”

Кафедра  запрошує здобувачів до участі в 🎓 ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади
“Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”зі спеціальності 181 Харчові технології

🗓 Дата проведення: 30 квітня 2025 року
💻 Формат: онлайн

До участі запрошуються здобувачі вищої освіти, які пройшли І тур на базі ОНТУ та зайняли призові місця.

📌 Деталі щодо платформи проведення, реєстрації та вимог до учасників буде надіслано зареєстрованим учасникам додатково.

Для участі звертайтесь до викладачів кафедри або заповніть реєстраційну форму.

📣 Не пропустіть можливість проявити себе та представити свій навчальний заклад на всеукраїнському рівні!