Захисти кваліфікаційних робіт магістрів

18 грудня 2024 р. пройшли захисти кваліфікаціних робіт здобувачів оствіти СВО “Магістр” ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”  у форматі офлайн.

Попри всі проблеми зі світлом, обстрілами та взагалі військовими діями наші здобувачі успішно захистили свої кваліфікаційні роботи.

IMG_20241218_134130  IMG_20241218_100840 IMG_20241218_134152

 

IMG_20241218_120755 IMG_20241218_123202 IMG_20241218_130746 IMG_20241218_111032

IMG_20241218_135500 IMG_20241218_101242 IMG_20241218_100446

Кваліфікаційні роботи всіх здобувачів були дослідницького характеру. Дванадцять кваліфікаційних робіт магістрів за результатами захисту рекомендовано до впровадження.

До уваги ЕК було представлено п`ять робіт – на замовлення виробництва:

-робота Доценко Софії Євгенівни (керівники –проф. Капустян А.І.) яка була присвячена обґрунтуванню технологій та плану НАССР виробництва термостабільного заварного крему для виробів з листково-дріжджового тіста в умовах ТОВ «ЮГФУД»;

-робота Грек Віталія Олександровича (керівник – к.т.н., доц. Гураль Л.С.) присвячена обґрунтуванню показників якості та безпечності напівкопчених ковбас залежно від складу коптильного середовища;

-під керівництвом проф. Капустян А.І. було підготовлено робота Лясковської Ніни Дмитрівни, яка була присвячена удосконаленню системи управління безпечністю виробництва борошна житньо-пшеничного, збагаченого клітковиною;

-здобувач Дзяпко Ольга Іванівна представила роботу «Удосконалення технології ікри імітованої та розроблення процедур НАССР для її виробництва» (робота підготовлена під керівництвом проф. Капустян А.І.);

-Прокопів Матвій Павлович під керівництвом к.т.н. доцента Шарахматової Т.Є. в своєї роботі доповів про розроблення процедур управління якістю та безпечністю при виробництві харчового казеїну.