ІV Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість»

28 вересня 2024 року

ІV Всеукраїнський з’їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.

2 1

Здобувачі 3 курсу СВО “Бакалавр”, ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” разом з викладачами кафедри відвідали ІV Всеукраїнський з’їзд.

Серед ключових тем до обговорення:

  • законодавчі НАССР-новації,

  • позапланові перевірки Держпродспоживслужбою у період воєнного стану,

  • розвиток експортних компетенцій українського харчового бізнесу,

  • особливості та «підводні камені» експорту до країн ЄС, Близького Сходу, США, Канади

  • FSSC 22000 v.6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами та обладнанням; утрати та відходи продуктів харчування

  • IFS Food v. 8: ключові аспекти впровадження та сертифікації за стандартом

  • запровадження культури харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS