28 вересня 2024 року
ІV Всеукраїнський з’їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.
Здобувачі 3 курсу СВО “Бакалавр”, ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” разом з викладачами кафедри відвідали ІV Всеукраїнський з’їзд.
Серед ключових тем до обговорення:
-
законодавчі НАССР-новації,
-
позапланові перевірки Держпродспоживслужбою у період воєнного стану,
-
розвиток експортних компетенцій українського харчового бізнесу,
-
особливості та «підводні камені» експорту до країн ЄС, Близького Сходу, США, Канади
-
FSSC 22000 v.6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами та обладнанням; утрати та відходи продуктів харчування
-
IFS Food v. 8: ключові аспекти впровадження та сертифікації за стандартом
-
запровадження культури харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS