ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ», спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» спеціальность 204 «Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва», ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
ОК «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» спеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”
ОК “ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ” спеціальність 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
ОК «ТЕХНІЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
ОК «БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗІОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» cпеціальність 181 “Харчові технології”, ОП “Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування”