Сьогодні 28 березня 2023 року о 14:30 на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, секція ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА пройшла конференція здобувачів вищої освіти. В рамках, якої приймали участь здобувачі ОП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” бакалаварського та магістерського рівня.
Науковий керівник: д.т.н. Капустян А.І.
Секретар: к.т.н. Науменко К.І.
Програма конференції:
- Експертна оцінка східних солодощів
Здобувач 4 курсу СВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Кравченко К.В.
Науковий керівник – доц. Гураль Л.С.
- Експертиза та безпека енергетичних напоїв
Здобувач 3 курсу СВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Железняк Г.О.
Науковий керівник – доц. Наумеко К.І.
- Алкалоїди хінної кори: отримання, ідентифікація і використання
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Огороднікова А.М.
Науковий керівник – доц. Малинка О.В.
- Аналіз матеріалів і предметів, що призначені для контакту з харчовими продуктами та нові вимоги до них.
Здобувач 1 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Кіцелюк М.А.
Науковий керівник – доц. Малинка О.В.
- Переваги та користь сублімованих продуктів харчування
Здобувач 3 курсу СВО «Бакалавр», ф-ту ТтаТХПіПБ Вітцівська Я. В.
Наукові керівники – доц. Вікуль С.І., доц. Малинка О.В.
- Структуроутворювачі полісахаридної природи для фруктових начинок
Здобувач 4 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Даценко А.
Науковий керівник – доц. Антіпіна О.О.
- Маноолігосахариди дріжджів – перспективний харчових інгредієнт з високою біологічною цінністю
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Платосюк Д.А.
Наукові керівники –доц. Науменко К.І., проф. Черно Н.К.
- Імобілізація білків молока на полісахаридній матриці
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Найденов О.
Наукові керівники –доц. Гураль Л.С., проф. Черно Н.К.
- Казеїн та перспективи його використання як компонента дієтичних добавок
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Найденова Л.
Наукові керівники –доц. Гураль Л.С., проф. Черно Н.К.
- Небезпечні чинники виробництва соняшникової олії
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Сиволап Д.
Науковий керівник – доц. Капустян А.І.
- Регулювання виробництва безглютенової продукції
Здобувач 1 курсу СВО “Магістр” ф-ту ТтаТХПіПБ Крощенко В.
Науковий керівник – доц. Капустян А.І.
- Ціаногенні глікозиди та шляхи зниження їхньої токсичної дії
Здобувач 2 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТВтаТБ Ковальчук І.
Науковий керівник – доц. Капустян А.І.
- Інгібітори окиснення ліпідів
Здобувач 2 курсу СВО “Бакалавр” ф-ту ТтаТХПіПБ Лясковська Л.
Науковий керівник – доц. Капустян А.І.