Круглий стіл “Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі” відбувся!!!
Майже 200 учасників. Прийняли участь у заході більше 10 ЗВО, десятки операторів ринку, державні контролюючі компетентні органи, центри сертифікації та стандартизації, центри експертизи харчової продукції, здобувачі вищої освіти.
Географічно охоплено майже всю країну!
Тематики круглого столу є та будуть актуальними з огляду сьогодення
Звісно, найбільш затребуваними та очікуваними були доповді щодо провадження діяльності СУБХП підприємств у воєнний час, але для учасників заходу несподівано цікавою та корисною була доповідь доцентки кафедри Харчової хімії та експертизи ОНТУ Елена Малинка про мікро- та нанополімерні матеріали! Будемо й надалі включати доповіді з науковими здобутками членів кафедри та інших колег!
Вдячні спікерам та усім учасникам!