Круглий стіл “Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі”

Круглий стіл “Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі” відбувся!!!
383847887_1933671353699730_7590788795404996337_n
Майже 200 учасників. Прийняли участь у заході більше 10 ЗВО, десятки операторів ринку, державні контролюючі компетентні органи, центри сертифікації та стандартизації, центри експертизи харчової продукції, здобувачі вищої освіти.
🌏Географічно охоплено майже всю країну!
 384542436_1933671050366427_5157954206619829937_n 384566738_1933668453700020_5939366636515170533_n385037323_2256628417840746_6893633054676702489_n
Тематики круглого столу є та будуть актуальними з огляду сьогодення
384559462_1933671157033083_6584974137119847153_n 383842536_1933671263699739_5225521066301817888_n
☝️Звісно, найбільш затребуваними та очікуваними були доповді щодо провадження діяльності СУБХП підприємств у воєнний час, ⚡але для учасників заходу несподівано цікавою та корисною була доповідь доцентки кафедри Харчової хімії та експертизи ОНТУ Елена Малинка про мікро- та нанополімерні матеріали! Будемо й надалі включати доповіді з науковими здобутками членів кафедри та інших колег!
384541581_1933669817033217_451885143217130638_n 384543606_1933669867033212_8855613578818534807_n384558093_1933668673699998_7144211572685996061_n
Вдячні спікерам та усім учасникам!